Vi syr kasseret tøj om til unikt børnetøj
Vi syr kasseret tøj om til unikt børnetøj
Indkøbskurv 0

FN's verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

FN's verdensmål syom

Vi i sy | om forsøger bevidst og aktivt støtte FN's verdensmål nummer 12 - Ansvarligt forbrug og produktion. Det gør vi ved at sy kasseret tøj om til unikt børnetøj. Det gør vi som et led i vores mission om at gøre det nemmere for småbørnsfamilier at handle bæredygtigt børnetøj og mindske købet af nyproduceret tøj. 

FN's verdensmål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Vi forsøger at give det aflagte tøj, som ellers ville være smidt ud, nyt liv og tilføre det ny værdi ved en simpel omsynings- og upcyclingproces. Dermed undgår vi nyproduktion i vores proces og bringer allerede eksisterende materiale ind i værdikæden igen. 

Ansvarligt forbrug og produktion er et af 17 verdensmål, fremstillet af FN's medlemslande som indgår i dagsordenen for en bæredygtig udvikling frem mod 2030.

Hvad er FN's verdensmål?

FN har formuleret 17 mål for bæredygtig udvikling med dertilhørende 169 delmål. Formålet med disse mål er at understøtte en mere bæredygtig udvikling for Jorden og os mennesker. 

Verdensmålene forpligter FN's medlemslande til at sikre en række tiltag som bl.a. sikre bæredygtig økonomisk vækst, reducere uligheder, bedre sundhed og afskaffe fattigdom og sult.  

Du kan læse mere om FN's verdensmål her.

Og her kan du læse mere om mål 12 - Ansvarligt forbrug of produktion.


Ældre opslag