Vi syr kasseret tøj om til unikt børnetøj
Vi syr kasseret tøj om til unikt børnetøj
Indkøbskurv 0

Om os

sy | om er ikke bare en webshop der sælger tøj. Vi er på en mission. Vi vil gøre det nemmere for småbørnsfamilier at købe bæredygtigt børnetøj.
Vi er en familie-iværksættervirksomhed. Tre søskende, som hele deres barndom har gået i hjemme- og omsyet tøj. Nu er tiden inde til at dele glæden ved unikt og bæredygtigt børnetøj med resten af Danmark. 

Vi syr kasseret tøj om til unikt børnetøj. 

I kampen for et bedre klima er vores bidrag en nytænkning af kasseret tøj. Vi tager tøj der er blevet kasseret - men som i princippet ikke fejler noget - og giver det nyt liv. 

Vores upcycling-proces, hvor vi syr kasseret tøj om til unikt børnetøj

‘Nej tak’ til nyproduktion. 

Vi køber ikke nyproduceret stof. Vores børnetøj er udelukkende syet om af kasseret eller aflagt tøj. Det er hele præmissen for vores mission. Vi er vilde med tanken om at skabe ny værdi ud af noget, som nogle anser for ikke at have værdi længere. At give nyt liv til noget der er blevet kasseret.

Vi forsøger også så vidt muligt at undgå spild. Stofrester genbruger vi til unikke detaljer og til tøj og projekter i privaten. Det giver mening for os. 

Hver vare er unik.

Da vi udelukkende bruger kasseret tøj, betyder det at hver vare vi laver er unik. Der findes ikke to ens af vores varer. Det betyder også at vi kan tilbyde unikt og bæredygtigt børnetøj, som aldrig er set før.

Lidt men godt.

Her i vores lille butik finder du ikke mange varer. Du finder til gengæld få unikke kvalitetsvarer. Det skyldes vores tilgang til produktionen. Vi tager os tid. Tid til at finde og udvælge det rigtige tøj, som har kvaliteten og de rigtige karakteristika til at blive syet om og få nyt liv som bæredygtigt børnetøj. Vi tager os tid til udføre det gode håndværk og til at tænke nyt. Vi tager os den tid det kræver at give nyt liv til gamle klæder. Det er ægte upcycling for os.